Έτσι αντέδρασαν οι παίκτες στο «αντίο» του Ρόκα

Ρόκα για μεταγραφές: «Ανοιχτή πόρτα με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ»

Πρόωρο αλλά και… αναμενόμενο τέλος έλαβε η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Τσάβι Ρόκα, με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει σήμερα την αποχώρηση του Ισπανού από τη θέση του τεχνικού διευθυντή!

Μάλιστα, ο Ρόκα ενημερώθηκε δια ζώσης στο Κορωπί και την χθεσινή προπόνηση από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Μάνο Μαυροκουκουλάκη, ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την δουλειά του στο «τριφύλλι»…

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση, ο Τσάβι Ρόκα αποχαιρέτησε τους παίκτες μέσω της εφαρμογής WhatsApp. Συγκεκριμένα τους έστειλε το εξής μήνυμα: «Ήταν τιμή μου που ήμουν μέλος αυτού του κλαμπ. Πλέον δεν είμαι στην ομάδα. Ό,τι χρειαστείτε, θα είμαι στη διάθεσή σας κι επαγγελματικά και όχι. Καλή επιτυχία στην Κρήτη. ΠΑΟ for ever».

Οι περισσότεροι παίκτες είτε γνώριζαν είτε αντιλαμβάνονταν τι πρόκειται να συμβεί (και) με τον Τσάβι Ρόκα, επομένως δεν έπεσαν από τα σύννεφα όταν διάβασαν το μήνυμά του.

Η ατάκα «ΠΑΟ for ever» συγκέντρωσε διάφορα σχόλια, κυρίως από Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατά βάση είχαν χάσει την επαφή με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, σύμφωνα με το Sportime.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News