Έτοιμος για νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό!

Έτοιμος για νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός την χρόνια που μας πέρασε είχε πολλούς πρωταγωνιστές και θέλει να τους κρατήσει στο ρόστερ του για τα επόμενα χρόνια.

Ένας από αυτούς είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος  από την στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον αστράγαλο, συνέθεσε ένα τρομερό δίδυμο με τον Φρανκ Βέλεθ στα μετόπισθεν.

Οι δυο τους μοιάζουν να έχουν τρομερή χημεία και να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Η ΠΑΕ έχει κάνει ήδη τις επαφές με τον Βέλεθ για ανανέωση και το ίδιο θα κάνει και για τον Σένκεφελντ πολύ σύντομα.Το συμβόλαιο του λήγει το 2023 και ο παίκτης λαμβάνει ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ.

Η διοίκηση της ομάδας έχει σκοπό να προσφέρει στον Ολλανδό ένα συμβόλαιο με μεγαλύτερες απολαβές το οποίο όμως δεν θα ξεπερνάει τα συμβόλαια των άλλων παικτών καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στους παίκτες και να μην υπάρχουν προβλήματα στα αποδυτήρια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News