«Επιστρέψτε άμεσα»

Η κίνηση του Δώνη και η αντίδραση του κόσμου μετά τη λήξη!

Επικοινωνία με τους παίκτες που έφυγαν για το εξωτερικό είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Τους ενημέρωσαν για τα νέα δεδομένα και έδωσαν εντολή για άμεση επιστροφή.

Από το απόγευμα της Πέμπτης (30/4) οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επικοινώνησαν εκ νέου με τους τέσσερις ξένους παίκτες που έχουν επιστρέψει εδώ κι ένα μήνα στην πατρίδα τους (Σένκεφελντ, Μπεκ, Νατζ, Νούνες).

Ωστόσο, η επιστροφή δεν είναι εύκολο, ιδίως για τους Νούνες και Νατζ, διότι υπάρχουν «ζητήματα» με τις πτήσεις που έχουν «κοπεί» και οι «πράσινοι» σε συνεργασία με τους παίκτες αναζητούν τη λύση, μέσω ανταποκρίσεων από Βέλγιο ή Γερμανία.

Σε περίπτωση πάντως που επιστρέψουν οι τέσσερις ξένοι, θα χρειαστεί να μείνουν σε καραντίνα στα σπίτια τους για 14 ημέρες, βάσει των όσων προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News