Επιστρέφει στην κορυφή ο «εξάστερος» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 86-60: Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λάρισα με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Λάρισα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Basket League (17:00). Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη με διπλό σήμερα επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος, γεγονός σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας. Μεσοβδόμαδα, ο «εξάστερος» μέτρησε δύο ήττες στην Euroleague, παραμένοντας στην προτελευταία θέση.

Αρχικά έχασε στις λεπτομέρειες από την Μονακό στο ΟΑΚΑ (91-83), ενώ την Πέμπτη παραδόθηκε αμαχητί στις διαθέσεις της Μπαρτσελόνα (86-60). Στο τελευταίο, ο Γιώργος Παπαγιάννης πάλεψε μόνος του, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 18 πόντους και 4 ριμπάουντ. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρχαν πολλές απουσίες, γεγονός που δυσχαιρένει το έργο των παικτών του Πρίφτη.

Η Λάρισα μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία και με 3 νίκες στο πρόσφατο καρέ αγώνων πατάει καλά στα πόδια της! Βέβαια, παραδοσιακά απέναντι στον Παναθηναϊκό τα βρίσκει… μπαστούνια (4/4 ήττες).

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν ξεκάθαρος έπειτα από το αρνητικό πρόσημο της «διαβολοδβομάδας»

«Είχαμε ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο. Εκεί προκαλέσαμε κακό στους εαυτούς μας. Είναι προφανές ότι η Μπαρτσελόνα παίζει σκληρά. Αν δεν παίζεις στο ίδιο επίπεδο, θα χάσεις εύκολα. Αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κανείς όταν αντιμετωπίζει την “Μπάρτσα”. Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το παιχνίδι της, όλα είναι διαφορετικά. Αυτό ήταν το βασικό λάθος που κάναμε. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον κόουτς Σάρας και την Μπαρτσελόνα. Εμείς συνεχίζουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News