Επίσημο: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Παναθηναϊκός: Τα «ηλεκτροσόκ» για να σπάσει το αρνητικό σερί στην Ευρωλίγκα

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα Κυπέλλου ΟΠΑΠ Final 8, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο και στα «Δύο Αοράκια» 16-19 Φεβρουαρίου.

Προημιτελικοί και ημιτελικοί θα γίνουν 16-18 Φεβρουαρίου σε δύο «ζώνες», 15:45 και 19:15.

Εφόσον Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ξεπεράσουν τα εμπόδια Άρη και Κολοσσού αντίστοιχα την Παρασκευή, θα αναμετρηθούν στον μεγάλο ημιτελικό στις 19:15 στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 19:15.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων, οι οποίοι θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, είναι το εξής:

Προημιτελικοί

Πέμπτη 16/2
15.45 Πανιώνιος-ΑΕΚ (1)
19.15 Περιστέρι-ΠΑΟΚ (2)

Παρασκευή 17/2
15.45 Ολυμπιακός-Άρης (3)
19.15 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου (4)

Ημιτελικοί
Σάββατο 18/2
15.45 Νικητής 1-Νικητής 2 (5)
19.15 Νικητής 3-Νικητής 4 (6)

Τελικός
Κυριακή 19/2
19.15 Νικητής 5-Νικητής 6

Ιταλικό ενδιαφέρον για Άντριους, ζητάει όλα τα λεφτά από τον Παναθηναϊκό

Η Βενέτσια θέλει τον Άντριου Άντριους, με το θέμα να «κολλάει» για την ώρα στο γεγονός ότι ο παίκτης ζητάει όλη την αποζημίωση για να φύγει από τον Παναθηναϊκό!

Το θέμα του Άντριου Άντριους «καίει» τον Παναθηναϊκό, καθώς, παρότι εδώ και τρεις μήνες δεν υπολογίζεται, αρνείται να υπογράψει το χαρτί, που απαιτείται, ώστε να μη λογίζεται ανάμεσα στους επτά ξένους του στην Basket League, κάτι, φυσικά, που σημαίνει πως κανείς δεν μπορεί να πάρει τη θέση του!

Είναι πιθανό, ωστόσο, να ολοκληρωθεί η συνεργασία του με το «τριφύλλι». Και αυτό, διότι η Βενέτσια έχει εκφράσει ενδιαφέρον, για να τον κάνει δικό της, με τους «πράσινους», φυσικά, να θέλουν να τον παραχωρήσουν.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι πως ο Άντριους θέλει να πάρει όλο το ποσό, που ορίζει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια να αποχωρήσει!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News