Επίσημο: Ορίστηκε και ο δεύτερος ημιτελικός του Challenge Cup ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Επίσημο: Εκεί θα διεξαχθεί ο τελικός Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Στην «καυτή» του έδρα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς, για την ημιτελική φάση του CEV Challenge Cup, στις 15 Φεβρουαρίου.

Στις 15 Φεβρουαρίου, στις 19.00 προγραμματίστηκε η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όπως ενημέρωσε η CEV στο επίσημο της site, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, παρά τις σκέψεις που υπήρχαν για τη χρήση του ΟΑΚΑ.

Μετά το πρώτο παιχνίδι, το οποίο θα λάβει χώρα στο κλειστό του Ρέντη στις 7 Φεβρουαρίου (20.00), οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά για τη ρεβάνς στα ημιτελικά του CEV Challenge Cup.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι μετρούν ήδη μία νίκη στην έδρα τους κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική της Volley League, με ανατροπή και σκορ 3-2 σετ.

Επίσημο: Ορίστηκε ο πρώτος ημιτελικός Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού στο Challenge Cup – Τι ισχύει για τη ρεβάνς

Προ των πυλών είναι ο πρώτος ημιτελικός του Challenge Cup, που για πρώτη φορά στην ιστορία θα βρει αντιμέτωπους τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η CEV έκανε γνωστή την ημερομηνία του πρώτου αγώνα.  Συγκεκριμένα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ρέντη στις 7 Φεβρουαρίου (20:00).

Όσον αφορά τη ρεβάνς ακόμα επίσημα δεν έχει οριστεί, κάτι που θα γίνει ως αργά το βράδυ της ημέρας.

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και όχι στον Άγιο Θωμά.

Νίκη με ανατροπή ο Παναθηναϊκός (3-1)

Χωρίς τον Ερνάντεζ που πήρε ανάσες και με τρεις ακραίους ο Παναθηναϊκός πήρε τρίποντο κόντρα στον Μίλωνα (3-1).

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Volley League ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 3-1 σετ (22-25, 25-20, 25-20, 25-22) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον μαχητικό Μίλωνα, παραμένοντας σε απόσταση βολής» από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό.

Τα σετ: 22-25, 25-20, 25-20, 25-22

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News