Εσιέν ο αντι-Σανμαρτεάν!

Εσιέν ο αντι-Σανμαρτεάν!

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία επιμένει για την απόκτηση του Μάικλ Εσιέν από τον Παναθηναϊκό.

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ και την ίδια στιγμή σύμφωνα με τον Τύπο της Σαουηδικής Αραβίας έχει ήδη γίνει επαφή με τον Μικαέλ Εσιέν.

[ads2]

Συγκεκριμένα, ιστοσελίδες από τη Ρουμανία αναφέρουν πως στις εφημερίδες της Σαουδικής Αραβίας έχει γραφτεί πως ο Εσιέν είναι ο εκλεκτός του συμπατριώτη τους, Βίκτορ Πιτσούρκα, για τη μεσαία γραμμή της Αλ Ιτιχάντ.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γκανέζος θα αποχωρήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο από τον Παναθηναϊκό ως το τέλος της σεζόν και πως ήδη έχει γίνει επαφή με τους Σαουδάραβες που παρουσιάζονται πρόθυμοι να του καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις έτσι ώστε να τον πείσουν να συνεχίσει στην Τζέντα την καριέρα του!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News