Επικός διάλογος Γιοβάνοβιτς-Μπερνάρ μετά την προπόνηση!

Επικός διάλογος Γιοβάνοβιτς-Μπερνάρ μετά την προπόνηση!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στη Κύπρο από την οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πειράγματα.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικό και αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις της ομάδας.

Μετά το σημερινό πρόγραμμα, κάποιοι από τους παίκτες του Τριφυλλιού σήκωσαν στα χέρια μία εστία για να την βάλουν στη θέση της.

Εκείνη την στιγμή ο Μπερνάρ πήγαινε προς τα αποδυτήρια και τότε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον ρώτησε γιατί δεν συμμετείχε στο κουβάλημα, με εμφανή πρόθεση και διάθεση τον πειράξει.

Ο Βραζιλιάνος άσος που είναι μόνιμα πηγή θετικής ενέργειας και με το χαμόγελο στα χείλη του απάντησε πως ”κόουτς είμαι αδύναμος, θα πάω αμέσως στο γυμναστήριο”.

«Ταξιδεύει για Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος – Το ματς που θα δει»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού που βρίσκεται από τη Δευτέρα στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας έχει μείνει κατενθουσιασμένη από τη φιλοξενία στο Cap St Georges Hotel & Resort.

Η μοναδική αυτή φιλοξενία δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τη διοίκηση της ομάδας η οποία μέσω της επίσημης της σελίδας στο Instagram προσφέρει με διαγωνισμό τη δυνατότητα σε δύο άτομα να κερδίσουν μια διπλή διανυκτέρευση στο πολυτελές θέρετρο.

Σύμφωνα με το sportime.com.cy,  μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Αλαφούζος δεν αποκλείεται αύριο να πραγματοποιήσει ταξίδι αστραπή με ιδιωτική πτήση προς την Πάφο μιας και είναι προσκεκλημένος του κ. Γιώργου Ιωάννου ιδιοκτήτη του τουριστικού θερέτρου που φιλοξενεί την “πράσινη” αποστολή ώστε να παρακολουθήσει το φιλικό της ομάδας του με την Πάφο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News