Επικίνδυνα παιχνίδια με ΟΑΚΑ

Επικίνδυνα παιχνίδια με ΟΑΚΑ

Την ώρα που όλοι οι εχθροί του Παναθηναϊκού ζητούν μετά επιτάσεως το κλείσιμο της Λεωφόρου, στέλεχος της ΠΑΕ επέλεξε να ρωτήσει το ΟΑΚΑ, υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να μετακομίσει εκεί η ομάδα!!!

Με το που έμαθαν στον Παναθηναϊκό την απόφαση του Κοντονή μια από τις πρώτες λύσεις που έπεσαν στο τραπέζι ήταν να φύγουν από τη Λεωφόρο και να παίξουν στο υπόλοιπο της σεζόν στο ΟΑΚΑ.

[ads2]

Προσπάθησαν να δουν μάλιστα πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και αν ήταν εφικτή αυτή η λύση ώστε να την έχουν στα υπόψιν τους σε ενδεχόμενες αποφάσεις που θα πάρουν.

Μια συγκεκριμένη κίνηση όμως μπορεί να συναντήσει πολλά εμπόδια από τη στιγμή που το ΟΑΚΑ το χρησιμοποιεί και η ΑΕΚ ενώ ο Παναθηναϊκός στην αρχή της σεζόν δεν δήλωσε δεύτερη έδρα παρά μόνο το γήπεδο της Λεωφόρου.

Σε αντίθεση με την Καλλονή και τον Λεβαδειακό που στην αρχή της σεζόν είχαν δηλώσει το Ολυμπιακό Στάδιο σαν δεύτερη έδρα τους, λόγω και των προβλημάτων που είχαν με τα γήπεδα τους, με την ομάδα της Βοιωτίας να έχει αγωνιστεί μάλιστα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παράλληλα η λύση του ΟΑΚΑ δεν είναι αποδεκτή και από τους οργανωμένους φίλους του Παναθηναϊκού.

Βούτυρο στο ψωμί, όσων πιέζουν τον Παναθηναϊκό να εγκαταλείψει την ιστορική του έδρα, με σκοπό να βρουν «πελάτη» για το ΟΑΚΑ και φυσικά να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους έχουν πονηρά σχέδια για τη Λεωφόρο να δράσουν ανενόχλητοι!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News