«Επανέρχονται οι Τούρκοι για Καμπετσή - Παίρνει τη θέση του Ιντέγιε!»

«Επανέρχονται οι Τούρκοι για Καμπετσή - Παίρνει τη θέση του Ιντέγιε!»

Ο Αργύρης Καμπετσής βρίσκεται στο στόχαστρο της Βέιλε του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ωστόσο, οι Δανοί θα χρειαστεί – όπως φαίνεται – να ανταγωνιστούν και την Γκεζτέπε, η οποία είχε βρεθεί μια ανάσα από τη μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού τον Ιούνιο.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει φθάσει η πρόταση της Βέιλε για την απόκτηση του Αργύρη Καμπετσή, όμως, ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Δανία.

Την ίδια στιγμή, τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο «Κάμπε» βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο της Γκεζτέπε, σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των Ιντέγιε ή Γιάχοβιτς (αμφότεροι δεσμεύονται με τους Τούρκους, αλλά δεν είναι σίγουρο, αν θα παραμείνουν).

Τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για την έκβαση της υπόθεσης, σχετικά με την πώληση ή τον δανεισμό του Καμπετσή. Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα πάει για φορ το καλοκαίρι, οπότε, ψάχνει να βρει την πιο συμφέρουσα οικονομική λύση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News