«Επαφή με Γιώργο Δώνη»

Η πρόταση του Παναθηναϊκού στο Γιώργο Δώνη

Διερευνητική επαφή με το Γιώργο Δώνη φέρεται να έχει γίνει από στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ ΦΜ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για την τεχνική ηγεσία της ομάδας και κατά τη νέα περίοδο. Θα γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά στην περίπτωση που δε γίνει αυτή δεκτή θα αναζητηθεί άλλη λύση. Αυτή είναι ο Γιώργος Δώνης, με τον οποίο μάλιστα αναφέρεται πως έχει γίνει μια πρώτη επαφή.

Με τα παρόντα δεδομένα, πάντως, μόνο να τον θέλει τον Ουζουνίδη δε φέρεται η ΠΑΕ. Είναι ο άνθρωπος που έχει δρομολογήσει εξελίξεις και έχει εκθέσει τους ανθρώπους της διοίκησης όσο ελάχιστοι. Μάλιστα, φροντίζει να τους εκθέτει σε κάθε ευκαιρία, αφού κόντρα σε εντός κι εκτός εχθρούς η ομάδα βγάζει υγεία.

Επίσης δύσκολο φαίνεται και το σενάριο για το Δώνη. Επαφές μπορεί να κάνει η ΠΑΕ και με τον Ζιντάν, αλλά από τη στιγμή που είναι άνθρωποι άσχετοι με το ποδόσφαιρο, έχουν γίνει ρεζίλι παγκοσμίως και δεν έχουν τα λεγόμενά τους ίχνος αξιοπιστίας, ποιος σοβαρός προπονητής θα έρθει να δουλέψει; Για να μη σχολιάσουμε καν ότι το μπάτζετ το οποίο θα πάρει ο επόμενος είναι περί τα 3 εκάτ. ευρώ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News