Ενοχλήσεις ο Δώνης, ατομικό ο Πούγγουρας

Στο «ραντάρ» του Παντελίδη ο Δώνης

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς αποχώρησε από το Κορωπί με ενοχλήσεις ο Χρήστος Δώνης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πούγγουρας.

Οι απουσίες πρέπει να λείψουν από τον Παναθηναϊκό την φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς οι λύσεις είναι… μετρημένες στα δάκτυλα.

Ο Χρήστος Δώνης ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και μετέβη στο «Υγεία», ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Αμφίρροπος για την αναμέτρηση με την Λαμία είναι και ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος έχει πρόβλημα στην μέση. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ακολούθησε «βιντεοθεραπεία» με τους πράσινους να βλέπουν σε επανάληψη τον αγώνα απέναντι στη Ξάνθη. Η αυριανή προπόνηση προγραμματίστηκε για το απόγευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News