Αινιγματικός ο Γουίλιαμς...

Αινιγματικός ο Γουίλιαμς...

Έλιοτ Γουίλιαμς δήλωσε φοβερά εντυπωσιασμένος από το πρώτο του πέρασμα στην Ευρώπη, το οποίο συνδυάστηκε με το τριφύλλι και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του.

Όλα δείχνουν -μετά και την παραμονή «Άρτζι» στον πράσινο πάγκο- πως ο Αμερικανός φόργουορντ δύσκολα θα συνεχίσει στον Εξάστερο, δεδομένου πως έδειξε να μην «κολλάει» στα θέλω του Έλληνα τεχνικού.

[ads2]

Υπενθυμίζεται πως στο… πικ του Γουίλιαμς, ο Παναθηναϊκός ήταν έτοιμος να του προσφέρει περίπου 1.5 εκατ. ευρώ για να τον πείσει να μείνει στην Ευρώπη, μια επιθυμία που σιγά-σιγά πάγωσε…

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για μια απίστευτη πρώτη εμπειρία στην Ευρώπη. Το πάθος για μπάσκετ στην Ελλάδα είναι εξωπραγματικό. Ανυπομονώ για μεγάλα πράγματα στο μέλλον. #ΠΑΟ», έγραψε στο Instagram ο Γουίλιαμς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News