Αινιγματικός ο Μπουρούσης: εξωτερικό, αλλά...

Αινιγματικός ο Μπουρούσης: εξωτερικό, αλλά...

Ο σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα, Γιάννης Μπουρούσηςμίλησε για την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, την φετινή πορεία της Λαμποράλ, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

«Δεν πειράζει (σ.σ. για το ότι έχασε την αποθέωση στην επιστροφή της Λαμποράλ). Μας έδωσε άδεια ο προπονητής. Έκατσα δύο μέρες. Θα φύγω αύριο το πρωί», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπουρούσης.

[ads2]

Για το πως εξελίχθηκε η σειρά με τον Παναθηναϊκό: «Πάντα η αντίπαλη ομάδα πάει να χτυπήσει το πρώτα ματς στα play off.  Εγώ τον Παναθηναϊκό τον περίμενα πάρα πολύ δυνατό στο πρώτο παιχνίδι. Βέβαια εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά, βάλαμε σημαντικά σουτ και τα ποσοστά μας ήταν πάρα πολύ καλά. Στο δεύτερο ματς, πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός θα χτυπήσει το παιχνίδι όπως και έκανε. Αλλά το πήραμε στις λεπτομέρειες και μέσα από τύχη, πάλι με μεγάλα σουτ. Ήταν λίγο άτυχος ο Παναθηναϊκός. Στο τρίτο παιχνίιδ όλοι λέγαμε ότι θα χάσουμε. Ήμασταν με πέντε παίκτες, χωρίς πείρα, με είκοσι χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός. Αλλά και ο Παναθηναϊκός ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Είχα διαβάσει σε όλα τα σάιτ, ότι υπήρχε πίεση στον προπονητή. Λέμε ότι είναι ευκαιρία, αν βάλουμε τα σουτ και τρέξουμε, αν είναι κοντά στο σκορ ο Παναθηναϊκός, ίσως να μπορέσουμε να κλέψουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς για έτσι και έγινε.»

Για την αυτοπεποίθηση που έδειξε η Λαμποράλ: «Είχαμε αυτοπεποίθηση γιατί έμπαιναν τα σουτ. Ειδικά οι δύο Αμερικάνοι, που είναι παίκτες ψυχολογίας και από το τρίποντο να σούταραν θα το έβαζε.»

«Εκεί που κάνεις ένα κόψιμο όποιος και να το κάνει και καπάκι βάζεις το τρίποντο του κόβεις τα πόδια», σχολίασε όταν ειπώθηκε ότι αυτή ήταν η φάση του αγώνα.

Για το τι δεν είδε στον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω ότι μπορεί να επαναπαύτηκαν στον Δημήτρη (σ.σ. Διαμαντίδη) και τον Ραντούλιτσα. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός μπορεί να ένιωθε το φαβορί και τελικά από την αντίδραση μας που δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος, μάλλον εκεί είδε ότι θα είναι δύσκολο και στην πορεία το πλήρωσε.»

Για το μέλλον του: «Στόχος μου είναι να συνεχίσω στο εξωτερικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.»

Για το ποιος θα πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ, αλλά με το σοκ του Παναθηναϊκού και την αλλαγή του προπονητή του βλέπω δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού. Δεν θα είναι εύκολο και για τους δύο. Τα έχω ζήσει και ειδικά όπως είναι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βελτιωθεί. Εύχομαι να δω καλά παιχνίδια και να το απολαύσει ο κόσμος, να είναι χωρίς επεισόδια.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News