Ενδιαφέρον στοίχημα ο Μπόλονι

Ενδιαφέρον στοίχημα ο Μπόλονι

Ως βιογραφικό κι ως παραστάσεις προφανώς ο Λάζλο Μπόλονι δεν μπορεί να μπει καν στο ζύγι με το Ντάνι Πογιάτος.

Ο Ρουμάνος είναι σκληρός κι απαιτητικός, αλλά με τους ποδοσφαιριστές έχει τον τρόπο του: τα αποδυτήρια θα τον αντιμετωπίσουν ως ένα αυστηρό καθηγητή –για τον ρόλο του …καλού πατερούλη υπάρχει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Ο 67χρονος είναι ατακαδόρος, πιστεύει πολύ στον εαυτό του, ποντάρει στην επικοινωνία (απόλαυση σκέτη όταν παρουσιάστηκε από το Μάνο Μαυροκουκουλάκη), γουστάρει το αποτελεσματικό ποδόσφαιρο –οι παίκτες θα τον δουν σαν άνθρωπο με αμέτρητες ιδέες, όχι όπως τον Ισπανό που από την αρχή στο προπονητικό κέντρο μπήκε με ταμπέλα «αλεξιπτωτιστή».

Αν η ομάδα έπαιζε φέτος ευρωπαϊκά ματς η παρουσία του Μπόλονι θα αποτελούσε για το εκείνη καλή διαφήμιση. Κάποιες συμβουλές του κοσμοπολίτη Ρουμάνου θα βοηθούσαν να χτιστεί το ευρωπαϊκό προφίλ του τριφυλλιού που έχει στραπατραριστεί αγρίως επί ημερών Αλαφούζου.

Με μια κανονική διοίκηση στο πλευρό του, ένα πρόεδρο που σέβεται τη δουλειά των προπονητών και διάθεση να αποδείξει ότι στο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ αδικήθηκε, ο Μπόλονι είναι ενδιαφέρον στοίχημα. Για να λέμε τα πράγματα ωμά, από την προβλεψιμότητα του Πογιάτος (που ΟΛΟΙ στοιχημάτιζαν ότι δύσκολα θα έβγαζε γιορτές στη χώρα μας) προτιμάμε λίγο ρίσκο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News