"Με ενδιαφέρει η προοπτική του Παναθηναϊκού"

Διορία Παναθηναϊκού σε Μπρόντμπι - Μέχρι πότε θα περιμένουν οι πράσινοι

Ο Τεέμου Πούκι δήλωσε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα!

Ο Φινλανδός επιθετικός, με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λίνγκμπι παραδέχθηκε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και ότι τον ενδιαφέρει η μετακίνηση του στο τριφύλλι.

«Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και σαφώς με ενδιαφέρει», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Τεέμου Πούκι στους Δανούς δημοσιογράφους μετά το ματς της Μπρόντμπι με τη Λίνγκμπι, για το αν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους».

Όσο για την απόδοσή του στο παιχνίδι της Κυριακής, σχολίασε: «Συγκεντρώθηκα μόνο στο παιχνίδι με τη Λίνγκμπι, συνεπώς δεν ξέρω πως έχει η κατάσταση. Δεν σκεφτόμουν τη μεταγραφή μου σε άλλη ομάδα όσο ήμουν στο γήπεδο. Έχασα το πέναλτι στην αρχή κι αυτό έκανε πιο δύσκολη τη συνέχεια του αγώνα για εμένα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News