Ενδεκάδα: Παλάσιος και Καρλίτος σε... διπλό ρόλο!

Ενδεκάδα: Το απίθανο "τρικ" του Γιοβάνοβιτς που «ξεχαρβάλωσε» την άμυνα του Ιωνικού

Μεγάλη η διαφορά επιπέδου στη Λεωφόρο σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς όπου ακόμα σου λείπει η σιγουριά.

Ελπίζουμε να γίνει μια καλή αρχή το Σάββατο στην Τρίπολη που θα φισκάρει το γήπεδό σου την μεθεπόμενη αγωνιστική κόντρα στον ΟΦΗ όπου είναι βέβαιο πως ο κόσμος θα κρέμεται από τα …κάγκελα.

Το μεγάλο ατού παίζοντας σπίτι σου έρχεται με τα άμεσα ξεδιπλώματα και την κατοχή μπάλας.

Οι Παλάσιος, Καρλίτος με τον Ιωνικό παίζοντας και σε χώρους εκτός περιοχής μπόρεσαν να λειτουργήσουν με συχνότητα που έπρεπε ως επιπλέον χαφ προσφέροντας κι άλλα στηρίγματα στους Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο με τον τελευταίο να λειτουργεί ως “σύρτης” παίζοντας καταπληκτικά ρόλο οκταριού.

Οι δύο φορ είχαν πολύπλευρο ρόλο. Βαστούσαν πόστα που τους κρατούσε ψηλά, τους έδιναν το δικαίωμα να φύγουν στην πλάτη της άμυνας ή ακόμα να κλέψουν μπάλα και είτε με ένα μικρό σπριντ, είτε με γρήγορη μεταφορά μπάλας, είτε με κόψιμο στον χώρο να απειλήσουν όπως έγινε στην φάση του τρίτου και τέταρτου γκολ.

Όμως οι οδηγίες του προπονητή δημιουργούν στους φορ και πολλές ευθύνες που χρειάζεται εμπειρία και παιχνίδια για να μπορέσουν να τις διαχειριστούν κι αυτό πάει πιο πολύ στον Αργεντινό που πρώτη φορά παίζει στράικερ στην ζωή του!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News