Ενδεκάδα με Ολυμπιακό: Ποιον θα επιλέξει ο Ιβάν;

Οι «τάσεις φυγής» φέρνουν πρόβλημα πίσω από τους Μακέντα - Καρλίτος

Πλήγμα η απουσία του Καρλίτος από το ματς του Βόλου…

Ο Ισπανός επιθετικός είναι πιο γρήγορος από τον Φεντερίκο Μακέντα, του αρέσει να παίζει με πρόσωπο στην αντίπαλη εστία, ενώ δεν έχει πρόβλημα να παραστήσει τον επιθετικό μέσο βγαίνοντας εκτός περιοχής αφού έχει καλές επαφές με το τόπι και παίζει με το κεφάλι ψηλά.

Κάνει την διαφορά σε ποδόσφαιρο χώρου και αντεπιθέσεων, αλλά σε παιχνίδια που πέφτει…ξύλο κι είναι κλειστά όπως τα ντέρμπι, μόνος του στην κορυφή δύσκολα στέκεται αφού δεν είναι ο παίκτης που θα δεχτεί να…χτυπηθεί με τα μπακ.

Ο Ιβάν ξέρει πως σε μεγάλο ποσοστό παιχνιδιών ο Ίβηρας θέλει φορ περιοχής δίπλα του. Τέτοιο στυλ παίκτη είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, αλλά ο μικρός είναι εκτός ρυθμού, παρόλα αυτά είναι πιο κινητικός από τον Μακέντα κάτι που φάνηκε στα 20 λεπτά που έπαιξε ο πιτσιρικάς στη Μαγνησία.

Αναρωτιόμαστε για το επιθετικό πλάνο του κόουτς ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News