Ενδεκάδα: Φανερή η απουσία του

Σένκεφελντ: «Έβαλαν… το πούλμαν μπροστά από την εστία»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ παραμένει ο νο1 παίκτης σου στα μετόπισθεν…

Ο Φραν Βέλεθ είναι ένας καλός υποστηρικτικός παίκτης αλλά δεν μπορεί να παίξει ρόλο ηγέτη σαν τον Ολλανδό που εδώ και πολλούς μήνες αποτελεί τη μεγαλύτερη ίσως σταθερά της ομάδας. Παιδί με πνευματικά χαρίσματα, φέρνει leadership σε μόνιμη βάση, μαρκάρει καλά, πασάρει σωστά, κινείται σωστά μακριά από τη μπάλα, χτίζοντας το παιχνίδι του στη βάση ενός ισχυρού χαρακτήρα.

Σε μια εποχή που το καλό διάβασμα και ο έλεγχος της μπάλας είναι περιζήτητα στους μπακ, ο Μπαρτ σίγουρα αδικείται που έχει μπλέξει σε σύνολο το οποίο μένει ριζωμένο εντός συνόρων.

Χωρίς εκείνον στα πλέι-οφ η αγαπημένη γραμμή του προπονητή κατέρρευσε αφού δεν υπήρχε ο νο1 παίκτης του ρόστερ να προσφέρει defensive stops και σιγουριά στους υπολοίπους πέριξ του Σωκράτη Διούδη.

Ο Σένκεφελντ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και στα κέφια του είναι εκείνος που ηγείται ενός συνόλου που θέλει να παίξει παιχνίδι χαμηλού αριθμού λαθών. Λείπει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News