Ένας παίκτης να τον παίρνει από το χέρι

Ένας παίκτης να τον παίρνει από το χέρι

Στον Παναθηναϊκό το ζητούμενο είναι η βελτίωση που όσα φιλικά κι αν κλειστούν δεν έρχεται με τίποτα αυτή την εποχή.

Με κάμποσες προσθήκες στην ενδεκάδα (Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Χουανκάρ “έρχονται”), την μετατόπιση ενός από τους φορ στα πλάγια (για να χωρέσουν και οι δύο), ο Ντάνι Πογιάτος καλείται να μεταμορφώσει το κλαμπ κάνοντάς το να μοιάζει με επιθετική μηχανή.

Στα λόγια και στα πρωτοσέλιδα είναι εύκολο, όμως στην πράξη τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι απλό.

Στην πραγματικότητα για να δει η ομάδα καλύτερες μέρες, πρέπει να ασχοληθεί πρωτίστως από την άμυνα –την κάλυψη της οποίας θα εξασφαλίσει η επιστροφή του Σένκεφελντ κι η προσαρμογή των καινούργιων μπακ.

Θεωρητικά οι πράσινοι στο μέλλον θα διευκολυνθούν εκεί που θα βρίσκουν χώρους γιατί έχουν παιδιά που μπορούν να παίξουν γρήγορα, που έχουν το μυαλό τους στην επίθεση και μπορούν να κάνουν την ομάδα ταχύτερη.

Το αναφέρουμε επειδή πέρσι μέχρι να πάει η μπάλα από τους αμυντικούς στους φορ η αργοπορία ήταν χαρακτηριστική μιας και κάμποσοι ποδοσφαιριστές -παρά τη μαχητικότητα και την φιλοτιμία τους -δεν μπορούσαν να προσθέσουν ταχύτητα στην εξίσωση.

Μέχρι να συμβούν τα παραπάνω και ο Παναθηναϊκός λειτουργήσει ως ομάδα, πρέπει απλά κάθε αγωνιστική να βρίσκει ένα παίκτη να τον πάρει από το χέρι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News