Εμείς μια ακόμα ευκαιρία... παραμονής θα του την δίναμε

Παναθηναϊκός: Και ωραίος και μοιραίος

Ο Ντάριλ Μέικον μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν αφού ο Αμερικανός ήταν κακός στα πλέι-οφ και στην ομάδα ως συνήθως απογοητεύονται εύκολα, με συνέπεια να μην δίνουν δεύτερες ευκαιρίες.

Ο Αμερικανός δεν είναι κακός παίκτης αλλά δεν βρήκε στο ΟΑΚΑ προπονητή που να τον βοηθήσει να αφήσει πίσω του το μπάσκετ ενστίκτου που έχει συνηθίσει να αποδίδει.

Ας μην ξεχνάμε ότι φέτος έκανε το άλμα στο ανώτερο επίπεδο και ο σύλλογός του αντί να τον ρίξει στα βαθιά σιγά-σιγά, στο τέλος του ζητούσε να κάνει περισσότερα πράγματα από όσα ο ίδιος είχε συνηθίσει να κάνει τόσα χρόνια.

Στο ΟΑΚΑ ο Ντάριλ έπαιζε περισσότερο με τη μπάλα στα χέρια. Κλήθηκε να τρέξει PnR καταστάσεις, να χτυπήσει λιγότερες φορές απ΄όσες συνήθιζε σε 1 on 1 καταστάσεις και να περνάει λιγότερο χρόνο στην αγαπημένη του αδύνατη πλευρά όπου πιθανόν θα τον έστελνε η παρουσία ενός κανονικού playmaker στο backcourt.

Αντ΄ αυτού ο Μέικον βαφτίστηκε πλέι-μέικερ και αγωνιζόμενος σε σύνολο χωρίς ρόλους και χημεία ήταν φυσιολογικό στο τέλος να τα κάνει μούσκεμα. Εμείς μια ακόμα ευκαιρία θα του την δίναμε, σε ρόλο μπακ απ του Νέντοβιτς.

Δημήτρης Στρατής

Προσχέδιο

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News