Ελλάς, το μεγαλείο σου: Αποθέωσε η ΚΕΔ τους διαιτητές του ντέρμπι στο ΣΕΦ!

Ελλάς, το μεγαλείο σου: Αποθέωσε η ΚΕΔ τους διαιτητές του ντέρμπι στο ΣΕΦ!

Τα σοβαρά λάθη των διαιτητών στο ΣΕΦ αλλά και η οργισμένη ανακοίνωση του νικητή Παναθηναϊκού δεν βρήκαν σύμφωνο όπως φαίνεται τον παρατηρητή Κώστα Μουζάκη που έκρινε «πολύ καλή τη διαιτησία».

Ο Αθηναίος παράγοντας στην ιδιαίτερη συνομιλία που είχε με την διαιτητική τριάδα (Κορομηλάς, Πουρσανίδης, Φούφης) αμέσως μετά την λήξη του αγώνα έκανε λόγω για μοιρασμένα λάθη και στις δύο πλευρές τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Σε έναν τόσο κρίσιμο ματς, με δύσκολες φάσεις, θεωρώ ότι πετύχατε στο έργο σας. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν υψηλός και είμαι βέβαιος ότι η ΚΕΔ επέλεξε άριστα τους τρεις σας…».

Θυμίζουμε πως μέσα στη μέρα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε σχετική ανακοίνωση για τη διαιτησία τονίζοντας τα σφάλματα που συνέβησαν κατά των πρασίνων στο ντέρμπι του ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός εκτέλεσε 28 βολές έναντι 13 του Παναθηναϊκού!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News