«Έλιωσε» τη Λάρισα ο Εξάστερος, γύρισε το διακόπτη ενόψει τελικών! (vids)

«Έλιωσε» τη Λάρισα ο Εξάστερος, γύρισε το διακόπτη ενόψει τελικών! (vids)

Και πιστέψτε στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ο Παναθηναϊκός έκανε το αυτονόητο, έδειξε την πραγματική του δύναμη (89-43) και εξευτέλισε τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ στο Game 5 για να προκριθεί στους τελικούς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Έφυγε μέσα σε αποδοκιμασίες από το γήπεδο ο Γιαννακόπουλος, πέταξε μπουκάλι ο Μούντι!




Με υπομονή και συγκέντρωση στην άμυνα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε από το πρώτο τρίλεπτο με 8-2 χάρη σε δύο τρίποντα των Οκάρο και Παπαπέτρου. Οι δύο τελευταίοι ηγήθηκαν της ομάδας και πέτυχαν στο 13′ από 11 πόντους για το double score (34-17). Στα ίδια επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του Τριφυλλιού και στη συνέχεια με την ομάδα του Βόβορα να πάει στα αποδυτήρια με 46-23.




Το παιχνίδια είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον περιμετρικά του παρκέ με την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ να μην κρατά για πολύ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ βρέθηκε στο στόχαστρο 30-40 οπαδών από το πέταλο και εκείνος προτίμησε να φύγει από το γήπεδο.

Προς τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου λίγο έλειψε να υπάρξει θερμό επεισόδιο ανάμεσα στους Λαρισαίους και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο Μούντι εκτόξευσε μπουκάλι προς την εξέδρα και τα αίματα άναψαν για τα καλά με τους διαιτητές να επεμβαίνουν κάνοντας τις απαραίτητες συστάσεις στον πάγκο των φιλοξενούμενων.




Ο Νέντοβιτς έκανε αγωνιστικό comeback εξασφαλίζοντας τη μέγιστη διαφορά στο ματς στο +28 (61-33) με 16 δικούς του προσωπικούς πόντους. Με φάσεις που ξεσήκωσαν τον κόσμο, ο Παναθηναϊκός με απίστευτες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση και διψήφιους πέντε παίκτες (Μέικον, Παπαγιάννη, Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Γουάιτ) ολοκλήρωσε στο 30′ το παιχνίδι με συντριπτικό σκορ 73-35.




Στην τελευταία περίοδο οι πράσινοι έκαναν διαχείριση, χρησιμοποίησαν Μαντζούκα – Χουγκάζ – Μποχωρίδη – Σίβα – Κασελάκη και ολοκλήρωσαν το ματς με σαρωτικό σκορ 89-43.

Τα δεκάλεπτα: 28-12, 46-23, 73-35, 89-43

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News