Εκτόξευση στην ποιότητα ο Βίλεμς για Παναθηναϊκό (vids)

Εκτόξευση στην ποιότητα ο Βίλεμς για Παναθηναϊκό (vids)

Ο Τζέτρο Βίλεμς θα αποτελούσε μια ποιοτική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό, αν επαληθευτούν εν τέλει, τα δημοσιεύματα των Άγγλων, που τον θέλουν να βρίσκεται στο ραντάρ των πρασίνων.

Ο 27χρονος Ολλανδός ανήκει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και θα μπορούσε το Τριφύλλι να κάνει κάποια κρούση.

Δημοσίευμα από την Αγγλία έβαλε «φωτιά», καθώς αποκάλυψε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ (αγωνίστηκε στο «Νησί» ως δανεικός).

Μάλιστα, στην Premier League έκανε πολύ καλή σεζόν, ενώ πέτυχε και δύο εντυπωσιακά τέρματα απέναντι στις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Μια τέτοια μεταγραφή θα ανέβαζε τον συναγωνισμό για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ στον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχουν και οι Χουανκάρ – Χατζηθεοδωρίδης.

Ο Βίλεμς είναι ένας ταχυδυναμικός ποδοσφαιριστής, παίζει όλη την γραμμή, ενώ έχει φαρμακερό δεξί σουτ. Πλέον, διαθέτει και την εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου, αφού έχει αγωνιστεί στα κορυφαία γήπεδα της Αγγλίας. Όπως καταλαβαίνει κανείς, θα ήταν μια «ένεση» ποιότητας για το Τριφύλλι, αν ντυνόταν στα πράσινα.

Να σημειωθεί πως ο Βίλεμς το 2012 έγινε ο νεότερος παίκτης που πήρε μέρος σε αναμέτρηση για τη διοργάνωση του Euro με την Εθνική Ολλανδίας (22 συμμετοχές).



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News