Αυτές οι εταιρείες χτίζουν τον Βοτανικό!

Βοτανικός: Η άδεια που θα κρίνει το χρόνο και τις μπουλντόζες

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Μια Κοινοπραξία-κολοσσός, η οποία αποτελείται από τρεις εκ των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών στη χώρα –ΤΕΡΝΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΑΚΤΩΡ- είναι αυτή που θα χτίσει το γήπεδο-παλάτι του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, υλοποιώντας το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του Δήμου Αθηναίων ύψους 123 εκατ. ευρώ!

Σήμερα το πρωί άνοιξαν οι φάκελοι των προσφορών από την Επιτροπή Διαγωνισμού του Δήμου και επιβεβαιώθηκαν απόλυτα οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών.

Εκτός από την Κοινοπραξία των τριών υπήρξε μία ακόμη συμμετοχή η οποία όμως ακυρώνεται καθώς δεν προσκόμισε την προβλεπόμενη εγγυητική επιστολή.

Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη και η δύναμη που παρέχει στο έργο η εν λόγω Κοινοπραξία, ικανοποίησε απόλυτα τους ανθρώπους του Δήμου και πλέον το πρότζεκτ μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο Βοτανικός… έρχεται και οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν πια να χαμογελούν για το κορυφαίο έργο που θα δώσει τεράστια δυναμική στο μέλλον της ομάδας τους.

Παναθηναϊκός: Ο… Αϊτόρ καθόρισε τη μεταγραφή αριστερού εξτρέμ! (vid)

Είναι ένα καυτό θέμα στον Παναθηναϊκό η υπόθεση της ανανέωσης του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. 

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός του Τριφυλλιού είναι να ανανεώσει με την ομάδα, αλλά όσο αυτό δεν γίνεται, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι τελικά θα συμβεί.

Στον Παναθηναϊκό οι κινήσεις επί Γιοβάνοβιτς γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή. Και το ανοικτό ζήτημα με τον περσινό MVP του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος επηρέασε τα μεταγραφικά του Ιανουαρίου.

Αν ο Παναθηναϊκός έφερνε βασικό (ακριβό) αριστερό εξτρέμ τον Γενάρη, ο Αϊτόρ, πιθανώς, να σκεφτόταν διπλά και τριπλά το ενδεχόμενο της ανανέωσής του με το σύλλογο, καθώς θα ξεκινούσε από τα χαμηλά και θα έχανε τη θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Για αυτό το λόγο, οι «πράσινοι» ψάχτηκαν για δανεικό εξτρέμ, όμως, εν τέλει δεν βρήκα κάτι που να τους ενδιέφερε τις τελευταίες μέρες του περασμένου μήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News