Έκπληξη; Ξεχάσατε ποιος είναι ο Αρετόπουλος; (pic)

Έκπληξη; Ξεχάσατε ποιος είναι ο Αρετόπουλος; (pic)

Προφανώς και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός χρειάστηκε τη βοήθεια της διαιτησίας για να επικρατήσει σε ένα ντέρμπι. Γράφει ο Διονύσης Δημητρόπουλος

Χθες ήταν ο ΠΑΟΚ ο οποίος «χειρουργήθηκε» από τον διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο. Και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν η πρώτη φορά που αδικήθηκε από την διαιτησία σε αγώνα με τον Ολυμπιακό.
[ads2]

Η ίδια ομάδα «χειρουργήθηκε» ξανά, λίγους μήνες νωρίτερα στο γήπεδο της Τούμπας για τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Σε ένα παιχνίδι που φυσικά, διακόπηκε οριστικά. Όπως ήταν λογικό, ο Ολυμπιακός επωφελήθηκε από την οριστική διακοπή εκείνου του αγώνα και πήρε στα χαρτιά τον αγώνα με σκορ 0-3.

Πολύ περισσότερο έχει αδικηθεί ο Παναθηναϊκός. Βέβαια δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε αναλυτικά σε όλα τα περιστατικά των τελευταίων 20 ετών.

Υπάρχει όμως λόγος να αναφερθούμε με το χθεσινό γιατί εκτός του σφαγείου σε βάρος του Δικεφάλου, ο Αρετόπουλος αρνήθηκε να διακόψει οριστικά τον αγώνα. Πράγμα που αν συνέβαινε, την νίκη θα την έπαιρνε ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή, ο Ολυμπιακός θα είχε μεγάλη βαθμολογική απώλεια συν το όποιο χρηματικό πρόστιμο θα του είχε επιβληθεί.

Γιατί δε διακόπηκε ο αγώνας; Η απάντηση είναι στην παρακάτω φωτογραφία.

aretopoulos-1

Ο εν λόγω κύριος είναι ο οπαδός του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βρίσκεται μαζί με άλλους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι περιχαρείς ποζάρουν φορώντας τα ερυθρόλευκα.

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News