Εκνευρισμένος ο Πιτίνο με τα ριμπάουντ

Εκνευρισμένος ο Πιτίνο με τα ριμπάουντ

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν πολύ εκνευρισμένος με τους παίκτες του στο ημίχρονο στην Βαρκελώνη καθώς ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε να πάρει τα ριμπάουντ.

Στη διάρκεια του πρώτου μέρους στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν σημαντικό πρόβλημα στον τομέα των ριμπάουντ κι έχασαν τις περισσότερες μάχες σ’ αυτόν τον τομέα.

Ο 68χρονος Hall of Famer προειδοποίησε τους παίκτες του, για σκληρές προπονήσεις, προκειμένου να βελτιωθούν στον τομέα των ριμπάουντ.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια, επιτρέπεις στον αντίπαλο να σουτάρει με 72% αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αστοχείς εσύ 17 φορές και τους δίνεις 10 επιθετικά ριμπάουντ.

Έχεις κόσμο μέσα χωρίς φάουλ και χωρίς ριμπάουντ. Αν δεν ξεκινήσουμε να παίρνουμε ριμπάουντ θα βγάλουμε κάλους στη πλάτη μας τις επόμενες ημέρες.

Αν θέλουμε να κερδίζουμε εκτός έδρας, πρέπει να παίρνουμε ριμπάουντ και αν δεν μπορούμε, να κάνουμε φάουλ!».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News