«Έκλεισε» Τόλα ο Παναθηναϊκός

«Έκλεισε» Τόλα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την μεταγραφική του δραστηριότητα όχι μόνο με άξονα το παρόν αλλά και το… μέλλον καθώς προχωράει σε μία ακόμα σπουδαία κίνηση με τον 17χρονο Τζουλιάνο Τόλα.

Λίγες ημέρες μετά την σπουδαία μεταγραφική επιτυχία με την απόκτηση του Λευτέρη Μαντζούκα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποδεικνύει πως θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον της ομάδας αγωνιστικά και προχωράει μία ακόμα μεταγραφική κίνηση με ελπιδοφόρο παίκτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Eurohoops.net το “τριφύλλι” έχει έρθει σε συμφωνία με το Περιστέρι ώστε να αποκτήσει τον 17χρονο φόργουορντ/σέντερ Τζουλιάνο Τόλα ο οποίος θεωρείται αυτή την στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ αυτή τη στιγμή!

Ο Τόλα είναι 17χρονών και έχει ύψος 2,08 και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Εφήβων του 2019 αν και μικρότερος ηλικιακά, ενώ έχει ήδη χρηστεί και διεθνής με τους Παίδες και τους Παμπαίδες.

Μάλιστα όταν ο Τζουλιάνο Τόλα με το Περιστέρι κατέκτησε το πρωτάθλημα Εφήβων, ο νυν συμπαίκτης του στο “τριφύλλι” Λευτέρης Μαντζούκας είχε βγει MVP με τον δεύτερο Προμηθέα Πάτρας.

Πλέον απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την μετάβαση του Τζουλιάνο Τόλα στο ΟΑΚΑ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News