«Έκλεισε» δύο φιλικά το Τριφύλλι

Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού Β με ΑΕΚ Β

Τα δυο από τα τρία οπλικά παιχνίδια που θα έκλεινε ο Παναθηναϊκός Β ως το τέλος Μαΐου βρέθηκαν με το τριφύλλι να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Β και την ομάδα της Κηφισιάς.

Το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Ενωση θα διεξαχθεί στο Σεραφείδειο την προσεχή εβδομάδα πιθανότατα την Πέμπτη με ώρα έναρξης στις 16:00, ενώ το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο την ομάδα των βορείων προαστίων θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Σκοπός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του Χαβιέρ Βάθκεθ φωτά είναι μέσα απ’ τα δύο φιλικά να δουν την αγωνιστική κατάσταση παικτών με λίγο χρόνο συμμετοχής ως τώρα κι επίσης να αποφασίσουν για το μέλλον κάποιων εξ αυτών εν όψει της νέας σεζόν.

Δεν αποκλείεται να γίνει το ένα ακόμα φιλικό προς το τέλος Μαΐου ή να προτιμηθεί ως αντίπαλος η Κ-19 του Παναθηναϊκού με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία και των Νέων εν όψει του τουρνουά στην Ολλανδία που θα πάρουν μέρος.

Πηγή: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News