Εκατοντάδες οι εγγραφές στο PAOTV - Nova από του χρόνου!

Εκατοντάδες οι εγγραφές στο PAOTV - Nova από του χρόνου!

Υψηλή είναι η ανταπόκριση των φίλων του Παναθηναϊκού στα πακέτα θέασης των αγώνων της ομάδας σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη.

Με μια συμβολική κίνηση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τα πακέτα πληρωμών για το PanathinaikosTV στέλνοντας το μήνυμα στη Nova πως δεν ενδιαφέρεται να φιλοξενηθεί από κείνη για τη φετινή χρονιά.

Από τα πρώτα 24ωρα έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες εγγραφές στο επίσημο website, paotv.gr και υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις των ανθρώπων της ΠΑΕ για την εκκίνηση.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τη Sportday, το Τριφύλλι αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Nova από του χρόνου, διότι αναγνωρίζει πως το κανάλι της Κάντζας πέρασε σε μια νέα εποχή με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς.

Περιμένουν έσοδα πάνω από 6 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με το πλάνο της ΠΑΕ, όπως αναφέρει η Live Sport, τα έσοδα που υπολογίζονται από το εγχείρημα μπορεί να φτάσουν ή ακόμα και να ξεπεράσουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι μέσα στη σεζόν θα προκύψουν και επιπλέον εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που θα θέλουν να διαφημιστούν, γεγονός που θα αυξήσει τα έσοδα της ΠΑΕ. Μάλιστα οι «πράσινοι» έχουν κλείσει συμφωνίες με τον ΟΠΑΠ και την Cosmote TV που θα βάλουν στα ταμεία της ομάδας περίπου 3,5 εκ. ευρώ.

Δεν αποκλείεται δε, να υπάρξει συμφωνία με τη Nova για μετάδοση του Παναθηναϊκός TV και από εκεί, όπως συμβαίνει από την Cosmote.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News