Είδε την τεσσάρα της Σλάβια ο Γιοβάνοβιτς

Είδε την τεσσάρα της Σλάβια ο Γιοβάνοβιτς

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, η Σλάβια Πράγας θριάμβευσε με 4-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σεντ Τζόζεφς και ουσιαστικά πανηγύρισε από χθες την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου θα συναντήσει τον Παναθηναϊκό.

Οι Τσέχοι κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 21′, όταν ο επιθετικός τους, Σορ, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τραορέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο τελείωμα.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε και το 0-2 έντεκα λεπτά αργότερα (32′), ενώ το έργο της Σλάβια έγινε ακόμα ευκολότερο στο 34′, όταν ο Μασίας αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή για αγκωνιά σε αντίπαλό του.

Στο 45’+1′ ο Έβερτον έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του με δυνατό σουτ, ενώ η Σλάβια συνέχισε να κυριαρχεί και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56′ ο Λινγκρ σκόραρε για το 0-4, μόλις δύο λεπτά αφού πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, με το συγκεκριμένο σκορ να μην αλλάζει μέχρι τέλους, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες. Η Σλάβια ολοκλήρωσε το ματς με 33 τελικές προσπάθειες (18 από αυτές εντός στόχου), δείγμα της αδιαμφησβήτητης ανωτερότητά της στην αποψινή αναμέτρηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, μέλη του τεχνικού τιμ αλλά και ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς είδαν το παιχνίδι. Το σταφ θα αναλύσει τόσο το πρώτο παιχνίδι όσο και το δεύτερο προκειμένου οι παίκτες του τριφυλλιού να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τις δύο αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News