«Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό - Γιατί δεν πήγα»

«Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό - Γιατί δεν πήγα»

Ο βοηθός προπονητή στην εθνική Μαρόκου και θρύλος του ποδοσφαίρου της χώρας, Μουσταφά Χατζί αποκάλυψε την πρόταση που είχε το 2004 από τον Παναθηναϊκό.

“Όταν έπαιζα είχα την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. Εκείνο το διάστημα όμως είχα πρόταση από την Εσπανιόλ και είχα μάλιστα ήδη υπογράψει. Ήταν επομένως αργά. Αφού υπέγραψα, μία ή δύο μέρες μετά μας κάλεσαν από τον Παναθηναϊκό. Δεν θυμάμαι ποιος ακριβώς ήταν αυτός, γιατί ο δικηγόρος μου ήταν αυτός που μίλησε μαζί του”, είπε χαρακτηριστικά στο sport24.gr.

* Ο Μουσταφά Χατζί γεννήθηκε στο Μαρόκο στις 16 Νοεμβρίου του 1971, αλλά σε μικρή ηλικία μετανάστευσε μαζί με την οικογένειά του στη Γαλλία. Έπαιξε σε Νανσί, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Ντεπορτίβο, Κόβεντρι, Άστον Βίλα, Εσπανιόλ, Emirates Club, Saarbrücken και Fola Esch.

Στην εθνική Μαρόκου έπαιξε 63 φορές και πέτυχε 12 γκολ. Αναδείχθηκε ο 50ός μεγαλύτερος Αφρικανός παίκτης όλων των εποχών από τον ειδικό στο αφρικανικό ποδόσφαιρο Ed Dove.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News