Εφές - Ολυμπιακός Live Streaming | Euroleague 2020/21

Εφές - Ολυμπιακός Live Streaming

Εφές – Ολυμπιακός Streaming

Εφές – Ολυμπιακός Live Streaming:

Εφές – Ολυμπιακός: Τρέχουν και δεν φτάνουν οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση της Ευρωλίγκας και φιλοξενείται από την Εφές Αναντολού στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής (18/2, 19:30).

Εφές – Ολυμπιακός Live

Σε πολύ δύσκολη θέση για την υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας είναι πλέον ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, ο σύλλογος του Πειραιά είναι υποχρεωμένος να παλέψει μέχρι τέλους για τις όποιες πιθανότητες του. Αν και αυτές είναι μόνο μαθηματικές. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες. Πιο πρόσφατη είναι αυτή από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και λογικά έχει χάσει έδαφος στην βαθμολογία πέφτοντας στην 12η θέση με ρεκόρ 11 νικών και 13 ηττών.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι αφού δεν πήραν νίκες στα πιο βατά παιχνίδια θα πρέπει να κάνουν σπουδαία πράγματα σε πολύ δύσκολα ματς, όπως αυτό με την Εφές. Το σενάριο νίκης του Ολυμπιακού στην Πόλη επί της Εφες προσφέρεται στο 4.30.Παναθηναϊκός Νέα

Εφές – Ολυμπιακός Live Streaming

Το κακό της υπόθεσης για τους Πειραιώτες είναι ότι η Εφές εμφανίζεται όλο και καλύτερη και προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα και 6 στο τουρκικό πρωτάθλημα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον βαθμό δυσκολίας του Ολυμπιακού.

Στη πρόσφατη προϊστορία των δύο ομάδων η Εφες έχει πάρει και τα τέσσερα παιχνίδια  που έχει δώσει με τον Ολυμπιακό (εντός και εκτός) τη τελευταία διετία.

Η πιο πρόσφατη νίκη των Πειραιωτών στην Πόλη καταγράφεται το 2017 με σκορ 58-61. Αυτός είναι ο… δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν οι ερυθρόλευκοι και τώρα, να κρατήσουν δηλαδή όσο πιο χαμηλά το σκορ και την επιθετικότητα των Τούρκων. Αν σημειωθούν μέχρι 150 πόντοι συνολικά στο παιχνίδι (under 150.5) τότε έχει απόδοση 3.10! Live Streaming

Εφές – Ολυμπιακός Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Εφές – Ολυμπιακός

Εφές – Ολυμπιακός Live Streaming | Links:

Εδώ θα δείτε σε Live Streaming το Εφές – Ολυμπιακός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News