Ευχάριστες... εξελίξεις με Μπεργκ

Ευχάριστες... εξελίξεις με Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις επαφές με τον Μάρκους Μπεργκ, προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών έως το 2019.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχουν τις επόμενες ημέρες επαφές με τους εκπροσώπους του Σουηδού επιθετικού, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας των δυο πλευρών.

[ads2]

Ο έμπειρος επιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που η διοίκηση είναι διατεθειμένη να αυξήσει και τις οικονομικές του απολαβές στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Επίσης, στη συμφωνία των δυο πλευρών θα προβλέπονται και μπόνους κατάκτησης στόχων για τον Σουηδό επιθετικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι οριστικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, αναμένονται μετά την επιστροφή των «πράσινων» από την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εν όψει της νέας σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News