«Έχει εντοπίσει μια-δύο περιπτώσεις εξτρέμ ο Παναθηναϊκός»

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Συνεχίζει το… ψάξιμο για την ποιοτική του αναβάθμιση ο Παναθηναϊκός, που φαίνεται να έχει εντοπίσει σε αυτό το πλαίσιο και κάποιες περιπτώσεις εξτρέμ, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θα δούμε αν θα κλείσει σύντομα ο στόπερ που είχαμε πει πρόσφατα, σίγουρα υπάρχουν χαφ στο στόχαστρο. Το όνομα του Μπλάνκο έχει βγει αλλά είναι δύσκολη περίπτωση. Υπάρχει κι άλλος χαφ στα υπόψη, εξτρέμ έχουν εντοπίσει οι πράσινοι επίσης και κοιτούν μια-δύο περιπτώσεις. Και φορ θέλουν, για να είναι και στην προετοιμασία. Χρειάζεται προσπάθεια, χρήματα και υπομονή για ένα έρθει ένας καλός επιθετικός που θα κάνει την διαφορά αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πίεση», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι μέσα στην εβδομάδα θα πέσουν οι υπογραφές με τον Χουάνκαρ και κατέγραψε το πως το «τριφύλλι» έφτασε σε συμφωνία με τον Ισπανό μπακ.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Πήλιο το πρώτο διάστημα και μετά θα μεταβεί στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ενώ ανέφερε πως ο τραυματισμός του Κώτσιρα στην Εθνική δεν είναι κάτι το σοβαρό, καθώς σε 10-15 μέρες θα είναι έτοιμος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News