Δύσκολη η εξίσωση άδειο γήπεδο κι άδειο πορτοφόλι

Τα δεδομένα για τον επόμενο προπονητή - Λίγες οι επιλογές

Άχαρος ο ρόλος Αλβέρτη-Διαμαντίδη που τα είπαν ένα χεράκι στους παίκτες που δεν ικανοποιούν καθόλου με τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Είναι πολύ πιθανό η παρθενική παραγοντική παρουσία του μεγάλου Καστοριανού στην σάλα του Αμαρουσίου να συνοδευτεί με άσχημα αποτελέσματα στη σούμα της σεζόν.

Το δίδυμο δεν υπολόγισε τις δυσκολίες, βγήκε μπροστά και μπράβο του που αψήφησε το ασφυκτικό σκηνικό που υπήρξε το καλοκαίρι.

Δεν ήταν μόνο η αποστασιοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Επιπρόσθετα, τα έρημα λόγω πανδημίας γήπεδα ήταν βέβαιο ότι θα στερούσαν από τον Παναθηναϊκό το σημαντικότερο εφόδιό του, δηλαδή τον παράγοντα έδρα που του έδινε 3-4 έξτρα νίκες κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ, έτσι κι αλλιώς το κλαμπ από το 2012 βγάζει κόμπλεξ μακριά από το σπίτι του και ποντάρει κυρίως στην ενέργεια που του παρέχει το άντρο του.

Η εξίσωση που περιλαμβάνει άδειο γήπεδο και άδειο πορτοφόλι μπορεί να γίνει βρόχος σε όλα τα επίπεδα, μολονότι αντισταθμίζεται εν μέρει από την τεχνογνωσία και πείρα που έφεραν μαζί τους Αλβέρτης, Διαμαντίδης. Μόνο που τα δυο τοτέμ φορούν πια κοστούμι κι όχι αθλητική στολή.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News