"Δύσκολα τα ματς με Παναθηναϊκό"

"Δύσκολα τα ματς με Παναθηναϊκό"

Στο γεγονός ότι έχει αλλάξει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το 2015 στάθηκε ο προπονητής της Γκαμπάλα, Ρομάν Γκρίγκορτσουκ!

Ο προπονητής της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν, Ρομάν Γκρίγκορτσουκ, παραμένει στον πάγκο της Γκαμπάλα από το 2015 όπου και είχε αντιμετωπίσει ξανά τον Παναθηναϊκό! Ο Ουκρανός μίλησε για τα επερχόμενα παιχνίδια και έκανε σύγκριση της ομάδας του 2015 με την τωρινή, αλλά και για την πρόκριση της ομάδας του επί τη Γιαγκολόνια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 52χρονου τεχνικού των Αζέρων:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όχι μόνο για τη νίκη, αλλά κυρίως για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς. Είμαι περήφανος για τα παιδιά, τα αγαπάω. Σε μια δύσκολη κατάσταση πέτυχαν κάτι που θα μπορούσα να χαρακτηρίσω απίθανο. Σκέφτομαι συνέχεια ότι σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε και καλύτεροι. Βλέπω τις δυνατότητες που έχουμε. Όσο για τις δυσκολίες που ανέφερε έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι είμαστε μια νέα ομάδα, με λίγο χρόνο μπροστά μας για να οργανωθούμε»

Ενώ στην συνέχεια μίλησε για τους «πράσινους»:

«Ξέρουμε ότι είναι μια εντελώς νέα ομάδα. Έχουν μείνει μόλις 2-3 παίκτες από αυτούς που αντιμετωπίσαμε πριν από δύο χρόνια. Καταλαβαίνουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, με όνομα που γνωρίζουν σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε δύο δύσκολο, αλλά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια μπροστά μας».

Πολλές επιλογές σε μεγάλες αποδόσεις! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News