Δύσκολα ο Ερυθρός Αστέρας πριν τον Εξάστερο

Δύσκολα ο Ερυθρός Αστέρας πριν τον Εξάστερο

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την Κρκα στην «Χάλα Πιονίρ» (77-67) πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για το Top-16, με την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς να εξασφαλίζει πλεονέκτημα έδρας για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Αδριατικής Λίγκας.

Ο Ερυθρός Αστέρας αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, πήρε τη νίκη με 77-67 επί της Κρκα και κατέλαβε την 2η θέση της κανονικής διάρκειας της Αδριατικής λίγκας και θα πάει με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των πλέι οφ.

[ads2]

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μέρος ο Ερυθρός Αστέρας πάτησε το γκάζι και πήρε τελικά τη νίκη, με κορυφαίο τον Μάικ Ζίρμπες με 21 πόντους.

Οι πρωταθλητές Σερβίας, που θα αναμετρηθούν με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (11/3, 21:00) στο Βελιγράδι, είχαν κορυφαίο τον Τσίρμπες (21π., 9ριμπ.), με τους Κίνσεϊ (15π.) και Σιμόνοβιτς (12π.) να έχουν επίσης συνεισφορά σε ένα εύκολο βράδυ για τον Αστέρα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News