Δύο... ξεχωριστοί θεατές είδαν Εξάστερο! (pics)

Δύο... ξεχωριστοί θεατές είδαν Εξάστερο! (pics)

Δύο ξεχωριστούς θεατές παρακολούθησαν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα στην Volkswagen Arena, καθώς εκεί βρέθηκαν ο Ιμπραήλ Κουτλουάι και ο Χέντο Τούρκογλου.

Ο Κουτλουάι, που έχει φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού, ανήκει πλέον στο δυναμικό της τουρκικής ομάδας, ως εκτελεστικός διευθυντής και φυσιολογικά βρέθηκε στο γήπεδο, ενώ ο πρώην ΝΒΑερ Χέντο Τούρκογλου, εργάζεται πλέον στην τουρκική ομοσπονδία.

[ads2]

Ο κορυφάιος Τούρκος μπασκετμπολίστας με τεράστια καριέρα στο ΝΒΑ πλέον δεν παίζει μπάσκετ και εργάζεται για λογαριασμό της τουρκικής ομοσπονδίας.

Βρέθηκε στο γήπεδο της Νταρουσάφακα και παρακολούθησε την προσπάθεια της ομάδας της χώρας του παρέα με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν GM της Νταρουσάφακα, Ιμπραϊμ Κουτλουάι.

hedo (1)

sam_26

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News