Δυνατός και τρεχαλατζής φορ είναι μόνο ο Ιωαννίδης

Δυνατός και τρεχαλατζής φορ είναι μόνο ο Ιωαννίδης

Αν ο Παναθηναϊκός επιθετικά απόψε στη Θεσσαλονίκη θέλει να αντιπαραβάλει δύναμη στη δύναμη του γηπεδούχου Άρη τότε μόνο η περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη βολεύει τον προπονητή.

Ο Ιβάν Ιβάνοβιτς γουστάρει τον πιτσιρικά και το λέει παντού. Κρίνοντας από τα στατιστικά του και τον αριθμό γκολ που είχε τα προηγούμενα χρόνια, γίνεται κατανοητό πως ο μικρός δεν αποτελεί (ακόμα) στράικερ που μπορεί να υπολογίζει σε μεγάλο αριθμό τερμάτων ο Παναθηναϊκός.

Υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια που καθορίζει και την εικόνα του. Ο Φώτης έπαιξε τα τελευταία χρόνια σε χαμηλότερες κατηγορίες, έμαθε να τρέχει και να πιέζει τα αντίπαλα στόπερ, αυτή ήταν η αποστολή του (πλην των γκολ) και σε αυτό το κομμάτι πήρε καλό βαθμό.

Πέρσι είδαμε έναν ποδοσφαιριστή που δεν σταματούσε να τρέχει και να ψάχνει το πώς θα βοηθήσει την ομάδα του. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να οδηγεί τους συμπαίκτες του σε κατοχές, κερδίζοντας μπάλες ψηλά και μένοντας στην επίθεση, κουράζοντας την αντίπαλη άμυνα, τέτοιο στυλ δεν διαθέτει ούτε ο Καρλίτος, ούτε ο Μακέντα…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News