«Δώρο» της Νταρουσάφακα στον Εξάστερο

«Δώρο» της Νταρουσάφακα στον Εξάστερο

Η Νταρουσάφακα πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο Τop16 με το εντός έδρας 78-55 επί της Μάλαγα και το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν διατήρησε ελπίδες πρόκρισης ή, αν απλά… πήρε μαζί της και τους Ισπανούς που ήταν απογοητευτικοί σε ένα ακόμα παιχνίδι τους.

Το δικό της… νόμο κόντρα στη Μάλαγα επέβαλε η Νταρουσάφακα, επικρατώντας άνετα μέσα στην Τουρκία με 78-55, εξυπηρετώντας έτσι και τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Ισπανοί μένουν πολύ πίσω στη διεκδίκηση μίας θέσης στην τετράδα.

[ads2]

Οι Τούρκοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και όσο περνούσε η ώρα μεγάλωναν το εύρος της διαφοράς κόντρα στους Ισπανούς, φτάνοντας με «εκκωφαντικό» τρόπο στη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση (2-6) και ξεπέρασαν τη Μάλαγα που έχει την ίδια επίδοση, αλλά υπερκάλυψαν τη διαφορά του πρώτου ματς (νίκη της Μάλαγα με +8).

Δεκάλεπτα: 19-16, 37-28, 59-45, 78-55.

Νταρουσάφακα (Μαχμούτι): Ουίλμπεκιν 8 (2), Γιαγκμούρ 12 (2), Ρέντινγκ 6, Ερντέν 9, Μαρκοϊσβίλι 9, Γκόρντον 2, Αρσλάν, Σλότερ 11, Χαρανγκόντι 21, Μπιέλιτσα, Πρέλντζιτς.

Μάλαγα (Πλάθα): Τζάκσον 2, Ντίαθ 2, Χέντριξ 5, Τόμας 6, Ντίεθ 2, Σουάρεθ 5 (1), Νέντοβιτς, Βάσκεθ 12, Κουζμίνσκας 12 (2), Νέλσον 8, Κούλεϊ 1.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News