«Δώρο» από το... 4-1 ο Βόλος κόντρα στον ΠΑΟΚ!

«Δώρο» από το... 4-1 ο Βόλος κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Στο ματς της χρονιάς ο Βόλος έκανε επική ανατροπή στο γήπεδο της Τούμπας γυρνώντας από το εις βάρος του 4-1 σε 4-4! Έχασε πέναλτι ο Βιεϊρίνια για το 5-3.

Οκτώ τέρματα σημειώθηκαν στο ματς της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ να αυτοκαταστρέφεται και τον Βόλο να πετυχαίνει μια απίθανη ισοπαλία που θα μνημονεύει για χρόνια.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Βαν Βερτ στο 14′ κι ύστερα, ο ΠΑΟΚ απάντησε με τέσσερα γκολ των Μιχαηλίδη, Άκπομ και Ζίβκοβιτς (2). Το 4-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, όμως, το σκηνικό άλλαξε ριζικά στο β’ μέρος.

Μπαρτόλο, Ροσέρο και Ρινέρ μετέτρεψαν το 4-1 σε… 4-4. Μάλιστα, στο γκολ της ισοφάρισης ο στόχος του Παναθηναϊκού, Φεράρι έκανε απίθανη σέντρα πάρε βάλε.

Με αυτήν την ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ είναι προσωρινά πρώτος στους 13 (μαζί με τον Βόλο) με τον Παναθηναϊκό να μειώνει στους τρεις!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News