Δείτε πότε έρχεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Δείτε πότε έρχεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Για την επόμενη εβδομάδα μεταφέρεται η άφιξη στην Αθήνα του Ζιλμπέρτο Σίλβα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Ο Βραζιλιάνος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, μαζί με τον Αντρέα Στραματσιόνι.

[ads2]

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στις 8 Μαΐου σε μια εκδήλωση στη Μαλαισία, στην οποία θα τιμηθεί και στη συνέχεια αναμένεται να ταξιδέψει για την Αθήνα, όπου θα έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» εμφανίζονται αισιόδοξοι πως το θέμα θα τελειώσει και τυπικά την ερχόμενη εβδομάδα και πως στη συνέχεια η προσοχή όλων θα στραφεί στα play off του πρωταθλήματος και στον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Ο Ζιλμπέρτο θα ενημερωθεί για τις εισηγήσεις του Στραματσιόνι, σχετικά με το που θα χρειαστεί ενίσχυση ο Παναθηναϊκός, αλλά και για τους παίκτες, που δεν υπολογίζει ο Ιταλός εν όψει της νέας σεζόν. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει τις επαφές, με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, προκειμένου να τρέξει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News