Βοτανικός: Υπεύθυνη από τον Δήμο για τη Διπλή Ανάπλαση η Πόπη Δομάζου

Οι δηλώσεις Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου μετά τη συνάντηση - Η ατάκα για Φριντέτ

Μικρή παύση υπήρξε στις δραστηριότητες για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, με το ζήτημα βέβαια να μην «παγώνει» και τη συνέχεια να δίνεται προσεχώς.

Οι διακοπές του Αυγούστου και η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, που ακολουθήθηκε από την εγκατάστασή του στο μέγαρο της πλατείας Κοτζιά, έφερε αυτή τη μικρή παύση για την ομάδα εργασίας.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Το “έγκλημα” Πογιάτος στην προετοιμασία και το συμμάζεμα από Μπόλονι

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν, όμως, έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, ώστε να προχωρήσει το θέμα στην τελική του ευθεία.

Η παύση που αναφέρθηκε πριν, πάντως, δε σημαίνει και στασιμότητα από την πλευρά των ανθρώπων της ομάδας εργασίας. Παρότι μεσολαβεί κενό δύο εβδομάδων ανάμεσα στις συνεδριάσεις, το κάθε μέλος είχε ένα δικό του κομμάτι να αναπτύξει, ώστε να γίνει ανακεφαλαίωση της συνολικής δουλειάς στο επόμενο ραντεβού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμος έδωσε τον ρόλο της υπεύθυνης για τη Διπλή Ανάπλαση στην Πόπη Δομάζου, κόρη του Μίμη Δομάζου, που εξελέγη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά».


Eλέγξτε επίσης

Όταν ο Μπόλονι έγινε... Πογιάτος!

Η ψυχολογία που εκθέτει και αδικεί!

Η απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος έγινε ώστε ο Παναθηναϊκός να μην πέσει θύμα ιδεοληψιών: οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.