Βοτανικός: Υπεύθυνη από τον Δήμο για τη Διπλή Ανάπλαση η Πόπη Δομάζου

Οι δηλώσεις Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου μετά τη συνάντηση - Η ατάκα για Φριντέτ

Μικρή παύση υπήρξε στις δραστηριότητες για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, με το ζήτημα βέβαια να μην «παγώνει» και τη συνέχεια να δίνεται προσεχώς.

Οι διακοπές του Αυγούστου και η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, που ακολουθήθηκε από την εγκατάστασή του στο μέγαρο της πλατείας Κοτζιά, έφερε αυτή τη μικρή παύση για την ομάδα εργασίας.

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν, όμως, έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, ώστε να προχωρήσει το θέμα στην τελική του ευθεία.

Η παύση που αναφέρθηκε πριν, πάντως, δε σημαίνει και στασιμότητα από την πλευρά των ανθρώπων της ομάδας εργασίας. Παρότι μεσολαβεί κενό δύο εβδομάδων ανάμεσα στις συνεδριάσεις, το κάθε μέλος είχε ένα δικό του κομμάτι να αναπτύξει, ώστε να γίνει ανακεφαλαίωση της συνολικής δουλειάς στο επόμενο ραντεβού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμος έδωσε τον ρόλο της υπεύθυνης για τη Διπλή Ανάπλαση στην Πόπη Δομάζου, κόρη του Μίμη Δομάζου, που εξελέγη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News