Oρισμός-ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη Λεωφόρο

Oρισμός-ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη Λεωφόρο

Τον Δημήτρη Στυλιαρά, που είχε προκαλέσει συζητήσεις με την παρουσία του στα γραφεία της ΕΠΟ πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αποφάσισε να στείλει στη Λεωφόρο η ΚΕΔ!

Μια ακόμη απόφαση που θα προκαλέσει συζητήσεις και διαμαρτυρίες από την ΚΕΔ. Όπως ανακοινώθηκε, διαιτητής του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο στη Λεωφόρο ορίστηκε ο Δημήτρης Στυλιαράς.

[ads2]

Πρόκειται για τον ρέφερι που μαζί με τους βοηθούς του είχε βρεθεί στα γραφεία της ομοσπονδίας λίγες ώρες πριν τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ατρομήτου στα τέλη Γενάρη. Μάλιστα ο διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία είχε παραπεμφθεί καθώς παρατηρητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Σαραϊδάρης, στάθηκε στο γεγονός ότι ο ρέφερι μπέρδεψε τον Λαζαρίδη με τον Φυτανίδη και του έδειξε κόκκινη κάρτα, την οποία στη συνέχεια πήρε πίσω και έγραψε μόνο την κίτρινη, καθώς νόμιζε ότι ήταν ήδη «κιτρινισμένος». Επίσης, ο παρατηρητής του αγώνα θεωρεί πως έπρεπε να αποβληθεί και ο Μεντί Αμπέντ πέραν του Γιώργου Κουτρουμπή.

sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News