Δημιουργεί «προβλήματα» ο ατζέντης του Σένκεφελντ!

Κοντά στο να «δέσει» Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός - Τα ποσά της πρότασης

Ας μην μας προκαλεί εντύπωση το θρίλερ με τις υπογραφές του Μπαρτ Σένκεφελντ για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2023!

Σας θυμίζουμε ότι και πέρσι το καλοκαίρι ο ατζέντης του Ολλανδού στόπερ πέρασε την υπόθεση από σαράντα κύματα, μέχρι να τελεσφορήσει, το ίδιο κάνει σήμερα που διεκδικεί 80.000 ευρώ προμήθεια για να βάλει τη τζίφρα του ο πελάτης του στο κοντράτο που του προσφέρει το τριφύλλι.

Τον προηγούμενο Ιούλιο τα λεφτά που τέθηκαν επί τάπητος από την πλευρά του παίκτη στο Νίκο Νταμπίζα ξεπερνούσαν τις 400.000€ με τον τεχνικό διευθυντή να αποσύρεται προσωρινά βγάζοντας προς τα έξω ότι θα κυνηγούσε την υπόθεση του Ολλανδού, Βόρμχορ. Ο ατζέντης του Μπαρτ θεωρούσε ότι μπορούσε να βρει μεγαλύτερο συμβόλαιο είτε στην Ολλανδία, είτε σε κάποια άλλη χώρα τύπου Τουρκίας ή Ρωσίας, μόνο που τελικά οι προτάσεις που είχε ήταν από κλαμπ β΄ κατηγορίας και κάποιες ολλανδικές ομάδες που δεν έδιναν περισσότερα από 200 χιλιάρικα “καθαρά”.

Στο τέλος του καλοκαιριού η ρωσική Όρενμπουργκ έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον αλλά προέκυψαν θέματα με τη βίζα του ποδοσφαιριστή και η υπόθεση δεν προχώρησε. Μετά ο παίκτης βλέποντας ότι θα μείνει χωρίς σύλλογο και πειθόμενος από τον Νταμπίζα ότι θα είχε ηγετικό ρόλο στην Αθήνα είπε στον εκπρόσωπό του ότι θέλει να παίξει για τον Γιώργο Δώνη.

Τέλος Αυγούστου ήρθε στην Ελλάδα, εκεί ο ατζέντης του ζήτησε μεγαλύτερη προμήθεια από αυτή που είχε συζητηθεί αρχικά, συν το 10% των χρημάτων του παίκτη “μπροστά” με τους πράσινους να εκνευρίζονται και να “παγώνουν” το θέμα.

Τελικά μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις επήλθε συμφωνία για 200.000€ την πρώτη χρονιά του συμβολαίου (με μικρή αύξηση τη δεύτερη), που …ηρέμησε τον μάνατζερ. Ο τελευταίος κάνει τον ζόρικο και με αφορμή την ανανέωση του Μπαρτ, αλλά ο τελευταίος θεωρείται ότι θα μεσολαβήσει για να κλείσει θετικά η υπόθεση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News