Οι δηλώσεις Δώνη μετά την τριάρα και η υπόσχεση για το Κύπελλο

Ξεμπούκωσε ο Παναθηναϊκός και τώρα... πρόκριση!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

“Θεωρώ πως στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν καλοί, είχαμε διάθεση, κυκλοφορούσαμε σωστά τη μπάλα. Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο 20λεπτο, μετά άλλαξε το σχηματισμό ο αντίπαλος και μας πήρε λίγο χρόνο. Σε αυτό το πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αν εξαιρέσουμε τις δύο ομάδες όλα τα παιχνίδια ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα. Άσχετα αν ο Πανιώνιος είναι στην τελευταία θέση είναι μια ομάδα με ιστορία. Είχε προβλήματα σήμερα, εμείς τα εκμεταλλευτήκαμε”.
Και για το ματς με τον ΠΑΣ: “Επειδή ήταν το σκορ 3-0 είχαμε τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε τρία παιδιά. Έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου, είναι ένας θεσμός που θέλουμε να συνεχίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το σκορ”.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκκι Παπαβασιλείου, τόνισε: “Νομίζω ότι κάναμε ένα κακό παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να λείπουν 6-7 παίκτες από την ομάδα. Πρέπει να το ξεχάσουμε και με την προσθήκη των παικτών που γυρνάμε και αν πάρουμε την ενημερότητα θα μπουν οι Τζανδάρης και Δουβίκας και θα έχουμε περισσότερο βάθος”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News