Δίκη για Μήτογλου: «Μπορεί να βγει σε καλό ή καθυστέρηση»

Δίκη για Μήτογλου: «Μπορεί να βγει σε καλό ή καθυστέρηση»

Ο 26χρονος φόργουορντ παραμένει στο παρασκήνιο, με τον δικηγόρο του, Σοφοκλή Πιλάβιο, να εξηγεί πως η υπόθεσή του θα “τσουλήσει” πιθανότατα τον Νοέμβριο.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τον Μήτογλου… αλλά Μήτογλου δε βλέπουν. Όπως ανέφερε ο Σοφοκλής Πιλάβιος η βαλίτσα θα πάει… για Νοέμβριο για τη σοβαρή υπόθεση ντόπινγκ και την απόφαση ως προς την τελική ποινή για τον Έλληνα φόργουορντ.

“Έχει περάσει πολύς καιρός, καθώς υπήρχε η λεγόμενη προδικασία, πράγματα που απαιτούνταν για να φτάσουμε στη δίκη, η οποία βεβαίως δεν είναι ακριβώς δίκη. Έχουμε κάνει πάρα πολλή δουλειά, η λεγόμενη δίκη θα γίνει πιθανότατα τον άλλο μήνα. Δεν μου άρεσε που άργησε τόσο πολύ, όμως μπορεί να βγει σε καλό η καθυστέρηση. Υπάρχει το δικαίωμα δύο εφέσεων, η μία στο εφετείο της FIBA και η άλλη στο CAS, ωστόσο αν φτάσουμε εκεί θα αναγκαστώ να εγκαταλείψω την υπόθεση καθώς αποτελώ μέλος του” ήταν τα λόγια του έμπειρου νομικού στην ΕΡΑ Σπορ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News