Διαμαντίδης: «Ευχαριστώ Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς»

Διαμαντίδης: «Ευχαριστώ Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης επελέγη στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας 2010-2020 στην Ευρωλίγκα, ευχαριστώντας Παναθηναϊκός, Ζοτς και συμπαίκτες.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας που αποτελείται από εξαιρετικούς παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τον κύριο Ομπράντοβιτς, την ομάδα μου τον Παναθηναϊκό, τους πρώην συμπαίκτες μου και τη διοίκηση. Για μένα το 2011 ήταν μια καλή χρονιά γιατί πήρα πολλούς ατομικούς τίτλους, αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ και στόχος μας ήταν η Ευρωλίγκα», τόνισε.

Ο «3D» στην Ευρωλίγκα:

  • Το 2011 έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος στην ιστορία που αναδείχθηκε MVP της regular season και του Final-4, αλλά και κορυφαίος αμυντικός, για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου με τον Παναθηναϊκό.
  • Στην κορυφαία ομάδα της Euroleague ψηφίστηκε και τις σεζόν 2010-11 και 2012-13.
  • Συνολικά στην καριέρα του στην Euroleague ο Διαμαντίδης είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους, 4,5 ασίστ, 3,5 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα.

Η ανάδειξη των νικητών γίνεται με ψηφοφορία στην οποία συμμετέχει το κοινό, αλλά για πρώτη φορά και οι προπονητές με τους αρχηγούς των 18 ομάδων της φετινής Ευρωλίγκας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News