Διακριτικές ματιές σε Ιτούρμπε - Ποιοι οι ενδοιασμοί

Διακριτικές ματιές σε Ιτούρμπε - Ποιοι οι ενδοιασμοί

Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ακόμη ένα εξτρέμ για να πλαισιώσει τους Χατζηγιοβάνη, Αϊτόρ και Εμμανουηλίδη, με τον Πογιάτος να αποφασίζει τον ρόλο που θα έχει ο 4ος εξτρέμ.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει για το αν θα πάει με τους Χατζηγιοβάνη – Αϊτόρ σε ρόλο βασικών, ψάχνοντας κάποιον στο επίπεδο του Νατζ για να συμπληρωθεί η τετράδα ή αν θα ψάξει κάποιον επιπέδου Αϊτόρ για να πλαισιώσει τον Ισπανό. Αν αποφασίσει φυσικά να κρατήσει τον Μπεκ ως αναπληρωματικό εξτρέμ τότε δε θα γίνει καμία κίνηση.

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσάβι Ρόκα έχει δύο διαφορετικές λίστες και σύμφωνα με πληροφορίες στη δεύτερη βρίσκεται το όνομα του Χουάν Ιτούρμπε, το όνομα του οποίου έχει πολλούς…αστερίσκους!

Ο Παραγουανός διεθνής είναι παιχταράς, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει και τον τρομερά δύσκολο χαρακτήρα του, ο οποίος προβληματίζει τον Τσάβι Ρόκα, καθώς είναι αμφίβολο το αν θα ήθελε να πάρει ένα τέτοιο ρίσκο.

Ο Ιτούρμπε δηλώνει στο περιβάλλον του πως ψάχνει μία ομάδα για να αναγεννηθεί (μένουν τα τυπικά για να μείνει ελεύθερος από την Πατσούκα) και έχει αυτοπροταθεί σε δύο πρώην ομάδες του, την Ρίβερ Πλέιτ και την Πούμας, καθώς επίσης και σε διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός. Όλες οι ομάδες έχουν ενδοιασμούς για τον χαρακτήρα του, ωστόσο ο 27χρονος ψάχνει μία τελευταία (;) ευκαιρία για την καριέρα του. Χαρακτηριστικό είναι πως είναι διαθέσιμος να πέσει από το άνω του 1 εκ. ευρώ συμβόλαιό του, εφόσον βρει την κατάλληλη ευκαιρία.

Χαρακτηριστικό είναι πως μέσα από τη Λατινική Αμερική αναφέρουν πως αν δεν βρει ομάδα που να τον καλύπτει αγωνιστικά, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, τότε θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην Σέρο Πορτένιο, ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα, η οποία του θέλει στο ρόστερ της αλλά με ένα συμβόλαιο της τάξης των 350-400.000 χιλιάδων δολαρίων, ποσό που θεωρείται υπέρβαση για το πρωτάθλημα Παραγουάης.

Ο χρόνος θα δείξει το αν ο Ρόκα θα προκρίνει την περίπτωσή του και θα ευελπιστεί στην αναγέννηση του πρώην παίκτη των Ρόμα, Μπόρνμουθ, Πόρτο και Τορίνο ή αν δε θα ασχοληθεί σοβαρά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News